Among Us на живо

AMONG US на живо

Включи се в една от най-популярните игри AMONG US на живо!

Ела в Questomania Real Escape Rooms и открий предателите, за да оцелееш. Among us е популярна игра, която само при нас в Questomania можеш да преживееш и играеш в реална среда. Ела да пробваш и ти!

Условия за резервация

Отборът трябва да се състои от 6 до 10 човека на възраст над 10 години. Можете да направите своята резервация на тел. +359899901239 или като попълните “ЗАЯВКА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ”.

Правила на играта

Всеки от отбора на случаен принцип тегли карта със своята роля. Така се появяват предателите, наречени IMPOSTER-и. Хората с тази роля трябва да изберат своята жертва и тайно да я “елиминират” чрез докосване по време на играта. Всички участници се разпръсват в рамките на игровата зона. Жертвата на IMPOSTER играча трябва да легне на земята, преструвайки се на мъртва. В случай че някой от участниците забележи “убития”, трябва спешно да свика тайно събрание чрез натискане на бутона за сигнализация. Тогава се прави гласуване, което е с цел откриване на IMPOSTER-а. Ако той не бъде разкрит, започва втори рунд. Играта приключва, когато всички предатели бъдат заловени или останат само двама играчи.

Цени

Отбор от 6 играчи - 240 лв.
Отбор от 7 играчи - 260 лв.
Отбор от 8 играчи - 280 лв.
Отбор от 9 играчи - 300 лв.
Отбор от 10 играчи - 320 лв.

RESERVATION REQUEST