Questomania Escape Rooms - Стаи на загадките или пъзел стаи в София

КАКВО Е ЕСКЕЙП СТАЯ НА ЖИВО

Това е вълнуваща игра от ново поколение за екип от двама до осем човека. Концептуално наподобява компютърна игра, но представлява реално пространство, съставено от множество стаи с уникален интериор, които ви потапят в реалност, пълна с предизвикателства, загадки, интересни задачи и високотехнологични материални обекти. Прекарай един незабравим час с приятелите, близките, семейството или колегите. Избягай от реалността и се впусни в непознатото! Ще успееш ли да надвиеш стаите, или те ще надвият теб?
Имаш точно 60 минути да разбереш.
вълнуващи сценарии за нова реалност

вълнуващи сценарии за нова реалност

Всяка от нашите игри живее в свой собствен свят със оригинален сюжет. Ще влезеш в кожата на герой от фантастичен филм или компютърна игра, учен или спасител.

Електронника, лазери, роботи и още нещо...

Електронника, лазери, роботи и още нещо...

Съвременните технологии ни помогнаха да създадем игри, максимално приличащи на компютърни, само че в реалния свят.

Удобство и комфорт

Удобство и комфорт

Всички стаи на Questomania са оборудвани със системи за вентилация и климатизация, така че комфортната температура и свежия въздух са гарантирани..

пълно потапяне в атмосферата

пълно потапяне в атмосферата

Интериорът ще те отведе в друг свят точно за един час. Без значение дали е кабинет, тайна лаборатория или портал, детайлите са това, което изгражда цялостния вид на стаите... както и единственият ти начин да намериш изхода навреме.

Нестандартни решения

Нестандартни решения

Да се излезе от подобен тип стая в определеното за това време съвсем не е толкова лесно, колкото изглежда. Тук е важна не само логиката, но и вниманието, въображението и работата в екип!

Уютна рецепция с горещи напитки

Уютна рецепция с горещи напитки

Създали сме кът с уютна домашна атмосфера, оборудван комфортно. Ще те посрещнем с чаша кафе или чай, ще ти дадем указания и ще изслушаме мнението ти за преживяването след края му.

Задачата ви е да изпълните определена от сюжета на играта мисия и да излезете от помещението, в което сте заключени. От Вас се изисква да сглобите пъзелите, да намерите скривалищата, да използвате правилно наличните предмети и подсказки, за да откриете ключовете, с които да отключите стаята.

ПРАВИЛАТА ЗА УЧАСТИЕ

В играта може да участват от 2 до 7 души. Деца от 6 до 14 години само с придружител.

За да участвате в играта, не се изискват предварителна подготовка или някакви специфични познания. Всичко от което имате нужда, се намира в самата стая.

Необходимо е да се явите на място в часа, посочен във вашата резервация. При закъснение, общото време за преминаване на играта ще бъде намалено.

Времетраенето на една игра е 60 минути. Ако не успеете да се справите със задачите навреме, вратата така или иначе ще се отключи.

По време на играта може всеки момент да се свържете с наш сътрудник, който наблюдава действията ви чрез системата за видеонаблюдение.

Не се препоръчва за хора, които изпитват трудност с пребиваването в затворени пространства, включително такива с хронични заболявания на сърдечно-съдовата система, нервно-психични разстройства, бременност.

В играта не е разрешено да участват лица под въздействието на алкохол и/или наркотици.

Не се опитвайте да използвате груба физическа сила за изпълнение на задачите.

Подарете си незабравимо изживяване

Ние ще ви помогнем да превърнете всеки Ваш специален повод в парти, изпълнено с много приключения!

Виж пакетите