Парти & Рожден ден в Questomania

Искате да подарите незабравимо изживяване на детето си?

Ние ще ви помогнем да превърнете всеки ваш специален повод в парти изпълнено с много приключения!

Изберете една от двете ни ескейп стаи, а защо не и двете заедно. Те са свързани с вълнуващ сюжет, ще срещнат децата с много загадки, кодове, шифри, които ще им помогнат да спасят света от нашествието на извънземни същества.

ВИЖ ПАКЕТИТЕ

Зала за парти

  • Парти зала до 26 човека
  • Отделна зала за почерпка на родители
  • Професионален водещ
  • Оборудване за дискотека
  • Богат избор на бордови игри
  • Кетъринг и напитки

Програма

Вашето парти може да бъде 2 или 3 часа, а стандартната програма ще изглежда така.

1 Посрещане на гости, инструктаж преди играта

2 Игра в Escape Rooms

3 Фотозаснемане след играта и споделяне на емоциите

4 Почерпка, игри и дискотека в залата за парти

5 Торта и изпращане на гоститe

Защо Questomania?

Ескейп стаите са не само място за невероятни преживявания и неповторими емоции, а и място, където децата могат да научат интересни факти докато играят.

Какво е ескейп стая? - това е като компютърна игра, но в реална среда. Най- важното е, че е отборна игра в специално проектирана стая с логически задачи, в която главните герои сте вие. Всяка стая има мисия и с помощта на логиката, наблюдателността и разбира се работата в екип вие можете да я решите.

Защо да изберете ескейп стая за вашето парти? - Вие и Вашите децата ще се насладите на парти, на което няма да има други посетители освен поканените от вас гости. Това ще осигури невероятно преживяване в спокойна и добре организиране атмосфера само за вас и Вашите гости.”

Въпроси

+

Общото време в ескейп стая е  60 минути или докато не излезете. Разбира се не трябва да се притеснявате, хората от нашия екип винаги могат да ви помогнат с насоки за решаване на загадките. Рекордното време за излизане от нашите стаи е 32 минути. Можете да се опитате да подобрите този рекорд.

+

Ние организираме партита за хора от 7 до 99 години

+

Децата под 14 годишна възраст задължително влизат в ескейп стаите с възрастен придружител. За рождени дни ние осигуряваме придружител от нашия екип. Той не само следи за безопасността в стаята, а и прави всичко възможно, за да бъде забавно и интересно за всеки участник.

+

Ние разполагаме с 2 различни ескейп стаи, които са свързани с обща сюжетна линия, по едно и също време могат да участват до 16 човека.

+

 Ние можем да организираме парти за 30 деца. Партито ще стане минимум 3 часа. Ще разделим децата на повече от 2 отбора (зависи от броя им). Първо в ескейп стаите ще влязат 2 отбора, другите деца ще бъдат настанени в залата за парти с професионален водещ, който ще предложи на тях различни игри, включително ролева игра “Мафия”. След като първите 2 отбора приключат с мисията си в ескейп стаите, разменяме отборите. След като всички деца са преминали през решаване на загадки в ескейп стаите започва общото парти с почерпка и танци. Моля имайте предвид, че ако партито ви е с 20+ деца, тогава ние нямаме възможност за настаняване на родителите.

+

Храната трябва да притежават сертификат или да бъде пакетирана. Не можете да внасяте домашна храна за почерпка на децата.