Тиймбилдинг в Questomania Escape Rooms

Тиймбилдинг

Questomania може да сбъдне всичките Ви желания с най-нестандартните решения за вашият корпоративен или личен Тимбилдинг на открито и закрито; за групи от 5 до 500 души; с креативен, екстремен, логически и състезателен елемемент. Най успешните ни събития включват по щипка от всичко, а клиентите получават неподправен смях до сълзи и дългосрочен мотивиращ ефект на сплотеност.

Успешно реализирахме нашите игри Game of thrones, Crazy games, Hunger Games, Film challenge на по-големи групи на фирми като HP, Sutherland, William Hill, Telenor и прочие.

Предлагаме и най-хитовите отборни игри тип "Escape room" и психологическата игра "Мафия". С тиймбилдинг и корпоративни събития, избрани в тази най-нова революционна форма ще научите много за своите колеги и ще подобрите общия корпоративен и психологически климат във фирмата. Постигнете го тук с феноменални приключения и вълнения!

Ескейп игри

Задачата на участниците е да изпълнят зададена според сюжета мисия и да се измъкнат от помещението за 60 мин. Всичко необходимо за участието в играта Ви се намира в стаята. Не си изисква предварителна подготовка или специални умения за провеждането на играта. С логика и бърза мисъл ще решите нестандартни загадки, откриете тайни помещения, намерите ключове, мистериозни предмети и разшифровате кодове.

Нашите ескейп игри са високотехнологични и динамични.

Участието в тях ще превърне всяко мероприятие в незабравимо изживяване.

Ще се повиши ефективността на екипната работа.

Развиват се навици за планиране, решаване на нестандартни задачи и определяне на приоритетите.

Помагат за премахването на умората от работната седмица и дават мощен заряд от енергия за нови професионални изяви.

Игра Мафия

Това е ролева психологическа игра с детективски сюжет. В специалната ни зала с кръгла маса и атмосфера на истински гангстерски клуб можете да се впуснете в играта. Участниците се делят на два отбора - мирни граждани и представители на мафията. Жителите на града, тормозени от мафията, са твърдо решени да "изчистят" града от всички престъпници като ги вкарат в затвора. В отговор мафията обявява война, с цел пълно унищожение на всички мирни граждани. Коя е ролята в която ще се превъплатите, искате ли

Участниците получават позитивен заряд от емоции, като същевременно се развиват много полезни навици.

Развива способността за ефективни преговори и презентации, както и умението да се отразяват и прилагат манипулации с цел заблуда на противника.

Тренира креативността, устойчивостта при стрес, развива интуицията, проявяването на лидерските качества и сплотява колектива.

Развива качества като умение за убеждаване, ораторски умения, способността да слушаш и разбираш.

Учи на продуктивно решаване на задачи, как да се разсъждава логически и да се разпознава лъжата.

Препоръки

Заявка за резервация