rooms_list_online.title

Игай online с приятели и роднини от всяка точка на света

Отборни куестове със захващащи сюжети сега и онлайн! Очакват те забавни интелектуални приключения с продължителност до два часа. Избери и запази игра в удобно за теб и твоите приятели време. Всичко, което ви трябва за онлайн играта са: -слушалки -микрофон -инсталирана програмата Zoom или Discord, за присъединяване към конферентния разговор.

Съберете отбор от 2-ма до 8 човека. Направете предварителна резервация за своята игра. Инсталирайте DISCORD и направете регистрация, като може да участвате от компютър или смартфон. Около 10 до 15 мин. преди началото на играта, ще получите писмо с линк за достъп до конферентния разговор. За пълно потапяне в играта, препоръчваме да изгасите осветлението! Приятна игра!

ПРАВИЛАТА

В играта могат да участват от 2-ма до 7 човека. Минималната възраст е 6 години, като няма горна граница на възрастта.

Свързвате се към играта в указанато време на вашата резервация (UTC+2). При закъснение, общото време за преминаване на играта ще бъде намалено.

Времетраенето на една игра е 60 минути.

За да участвате в играта, не се изискват предварителна подготовка или някакви специфични познания. Всичко от което имате нужда, се намира в самата стая.