Парти & Рожден ден в Questomania

Искате да подарите незабравимо изживяване на детето си?

Ние ще ви помогнем да превърнете всеки ваш специален повод в парти изпълнено с много приключения!

Изберете една от двете ни ескейп стаи, а защо не и двете заедно. Те са свързани с вълнуващ сюжет, ще срещнат децата с много загадки, кодове, шифри, които ще им помогнат да спасят света от нашествието на извънземни същества.

ВИЖ ПАКЕТИТЕ

Зала за парти

feature icon Парти зала до 26 човека
feature icon Отделна зала за родители
feature icon Професионален водещ
feature icon Оборудване за дискотека
feature icon Богат избор на бордови игри
feature icon Напитки и Кетъринг

Програма

Вашето парти може да бъде 2 или 3 часа, а стандартната програма ще изглежда така.

program icon program icon 1

1 Посрещане на гости, инструктаж преди играта

program icon program icon 2

2 Игра в Escape Rooms

program icon program icon 3

3 Фотозаснемане след играта и споделяне на емоциите

program icon program icon 4

4 Почерпка, игри и дискотека в залата за парти

program icon program icon 5

5 Торта и изпращане на гоститe

Защо Questomania?

why questomania icon

Разполагаме с две ескейп стаи на една локация, свързани с общ вълнуващ сюжет. Децата ще се срещнат с много загадки, кодове, шифри, които ще им помогнат да спасят света от нашествието на извънземни същества.

why questomania icon

Само при нас можете да преживеете AMONG US на живо. Подарете на детето си възможността да излезе от виртуалната реалност, за да се потопи в “истинския” свят на играта.

why questomania icon

А за най- смелите предлагаме КРИЕНИЦА- ЛОВЦИ НА СЕНКИ. Представлява модерен прочит на една от любимите игри от детството, но изиграна в пълен мрак. Предизвикайте сетивата си и си подарете незабравими емоции.

why questomania icon

Какво е ескейп стая? - това е като компютърна игра, но в реална среда. Най- важното е, че е отборна игра в специално проектирана стая с логически задачи, в която главните герои сте вие. Всяка стая има мисия и с помощта на логиката, наблюдателността и разбира се работата в екип вие можете да я решите.

why questomania icon

Предлагаме просторна парти зала за почерпка. Оборудвана с модерна аудио система и интересни светлинни ефекти. Разполагаме с богат асортимент бордови игри, както и с хитовата ролева игра МАФИЯ, които ще допринесат за един незабравим празник на Вашето дете.

За родителите сме обособили уютна зала, в която могат да се потопят в приятни разговори, докато децата се забавляват с обучен аниматор.

Защо да изберете Questomania за вашето парти?

- Вие и Вашите децата ще се насладите на парти, на което няма да има други посетители освен поканените от вас гости. Това ще осигури невероятно преживяване в спокойна и добре организиране атмосфера само за вас и Вашите гости.”

ИЗБЕРИ ПАКЕТ

Екип

Евгения

Капитан на нашия извънземен кораб. Пътува из други галактики и се връща с пълни джобове със звезди и идеи

Божидар

Душата на всяка компания и забавление без граници

Йоана

Ще намери подход към всяко дете. В тайна ще ви кажем, че нашата Йо е учителка

Михаела

Ще успее да подреди всякакъв хаос, дори на партито

Диана

С нея вашето парти ще бъде максимално екологично и няма да навреди на околната среда

Въпроси

+

Общото време в ескейп стая е  60 минути или докато не излезете. Разбира се не трябва да се притеснявате, хората от нашия екип винаги могат да ви помогнат с насоки за решаване на загадките. Рекордното време за излизане от нашите стаи е 32 минути. Можете да се опитате да подобрите този рекорд.

+

Ние организираме партита за хора от 7 до 99 години

+

Децата под 14 годишна възраст задължително влизат в ескейп стаите с възрастен придружител. За рождени дни ние осигуряваме придружител от нашия екип. Той не само следи за безопасността в стаята, а и прави всичко възможно, за да бъде забавно и интересно за всеки участник.

+

Ние разполагаме с 2 различни ескейп стаи, които са свързани с обща сюжетна линия, по едно и също време могат да участват до 16 човека.

+

 Ние можем да организираме парти за 30 деца. Партито ще стане минимум 3 часа. Ще разделим децата на повече от 2 отбора (зависи от броя им). Първо в ескейп стаите ще влязат 2 отбора, другите деца ще бъдат настанени в залата за парти с професионален водещ, който ще предложи на тях различни игри, включително ролева игра “Мафия”. След като първите 2 отбора приключат с мисията си в ескейп стаите, разменяме отборите. След като всички деца са преминали през решаване на загадки в ескейп стаите започва общото парти с почерпка и танци. Моля имайте предвид, че ако партито ви е с 20+ деца, тогава ние нямаме възможност за настаняване на родителите.

+

Храната трябва да притежават сертификат или да бъде пакетирана. Не можете да внасяте домашна храна за почерпка на децата.

Мнения от клиенти

ВСЕ ОЩЕ ИМАТЕ СЪМНЕНИЕ?

Направете заявка и ще изготвим индивидуален пакет за Вашето парти!

НАПРАВЕТЕ ЗАЯВКА