Questomania ESCAPE ROOMS
В СОФИЯ
Български Български
Изберете език
+359 899 901 239
Пон. - Нед.: 10:00 - 22:00
Задай въпрос

Правила

Какво е escape room?

Escape room е вълнуваща игра от ново поколение за екип от двама до шест човека. Концептуално наподобява компютърна игра, но представлява реално пространство, съставено от множество стаи с уникален интериор, които ви потапят в реалност, пълна с предизвикателства, загадки, интересни задачи и високотехнологични материални обекти. 

Какво трябва да правите?

Задачата ви е да изпълните определена от сюжета на играта мисия и да излезете от помещението, в което сте заключени. От Вас се изисква да сглобите пъзелите, да намерите скривалищата, да използвате правилно наличните предмети и подсказки, за да откриете ключовете, с които да отключите стаята.

Правилата за участие в играта

В играта може да участват от 2 до 8 души. Деца от 6 до 14 години само с придружител.

За да участвате в играта, не се изискват предварителна подготовка или някакви специфични познания. Всичко от което имате нужда, се намира в самата стая.

Необходимо е да се явите на място в часа, посочен във вашата резервация. При закъснение, общото време за преминаване на играта ще бъде намалено.

Времетраенето на една игра е 60 минути. Ако не успеете да се справите със задачите навреме, вратата така или иначе ще се отключи.

По време на играта може всеки момент да се свържете с наш сътрудник, който наблюдава действията ви чрез системата за видеонаблюдение.

Не се препоръчва за хора, които изпитват трудност с пребиваването в затворени пространства, включително такива с хронични заболявания на сърдечно-съдовата система, нервно-психични разстройства, бременност.

Не се опитвайте да използвате груба физическа сила за изпълнение на задачите.

В играта не е разрешено да участват лица под въздействието на  алкохол и/или наркотици.